(0)

Serviciul Clienti

Comanda din cos
poate fi inregistrata in orice moment, chiar daca nu aveti un cont pe site-ul nostru, iar expedierea se va efectua in termen de 24 ore, exceptie fac zilele de weekend si sarbatori legale!
ATENTIE: nu se vor expedia comenzi fara a avea o confirmare telefonica din partea cumparatorului!
 
Expedierea produselor
produsele se expediaza doar prin curierat rapid, contra cost, oriunde in tara, cu conditia ca locatia aleasa pentru livrare sa fie in aria de acoperire a curierului Cargus sau Fan Courier. Costul expeditiei este 25 RON/COMANDA, indiferent de suma sau de greutatea coletului!
 
Plata coletului
coletul se achita cash, direct catre curierul care face livrarea.
 
Returnare
toate produsele sunt eligibile pentru a fi returnate, in maxim 14 zile, in starea initiala, fara urme de folosinta, in ambalajul original si numai dupa confirmarea noastra. Costul curierului, pentru retur, este suportat de catre cumparator. Aceasta clauza se aplica strict persoanelor fizice. Impreuna cu returul se va descarca si completa cererea de retur de aici >>descarca<<
 
Originea si compatibilitatea produselor
toate produsele sunt oem insa pot fi cazuri in care marca sau logo-ul sa fie inlaturate de pe produs sau ambalajul acestuia. Produsele se livreaza sub forma "bulk" si pot prezenta zgarieturi superficiale insa acestea nu afecteaza functionalitatea acestora sau nu sunt de natura sa afecteze estetica produsului. Cumparatorul se obliga sa verifice compatibilitatea produselor comandate cu autoturismul pe care doreste sa faca montajul. Plasarea unui produs in una din categoriile site-ului nu garanteaza compatiibilitatea ferma a acestuia cu modelul respectiv. Verificati daca codul de piesa este compattibil cu modelul autoturismului dumnevoastra, inainte de a plasa o comanda!
Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau telefonic.
 
Identificare vanzator
S.C. In Motion Automotive Co S.R.L.D. cu sediul in Sector 3, Bucuresti, Romania. CUI 32270231 || J40/11681/2013